Home
Menu eindejaar
Welkom
Historiek
Een gouden Oscar
Assortiment
Vleeswaren
Opendeurdag
Offerte
Foto's
De Breydelzoon
Ons personeel
Kerstmarkt
Milieuvriendelijkheid
Wegbeschrijving
Feedback & FAQ
Openingsuren

Contact


Visite en franÁais

Bezoek in het nederlands

   Een gouden oscar voor St-Anne op Eurobeef 96.

Onlangs had op de Heyzel te Brussel Eurobeef 96 plaats, de grote 3-jaarlijkse vakwedstrijd voor slagers. Een belang-rijke wedstrijd op internationaal niveau, waar slagers uit alle Europese landen uitpakken met hun beste producten om zich met elkaar te meten.

Traditiegetrouw hebben we bij de Slagerij St-Anne ook dit jaar deelgenomen. En met succes! We behaalden immers,
al even gewoontegetrouw, een hele resem prijzen. Sinds we aan wedstrijden deelnemen gaat het trouwens alsmaar in stijgende lijn. Het begon in 1987 in Hasselt, met de grootste prijs voor onze leverpasteien.
In 1994 haalden we in Utrecht twee- maal goud en tweemaal zilver.
In 1991 kregen we twee gouden bekroningen in Charleroi. In 1990 wonnen we op Eurobeef de Bronzen Oscar, in 1993 de Zilveren. En ja.
Dit jaar kregen we de Gouden Oscar.

Hij wordt toegekend aan degene met
het hoogste puntentotaal in alle categorieŽn. Dit jaar waren er 950 inzendingen in de 9 categorieŽn. Voorwaarde om te kunnen meedingen is natuurlijk dat het om ambachtelijke, zelf bereide producten gaat.

Die Gouden Oscar is dus in feite een bekroning van ons da- gelijks werk. Eurobeef is immers net een klant, weliswaar een moeilijke, maar toch een klant. Voor ons is het elke dag Eurobeef, met onze klanten als jury. Zo'n prijs betekent dan ook dat we fier mogen zijn op het werk dat we dag in dag uit leveren. Hij bewijst dat alle moeite die we dagelijks doen om uitstekende producten te leveren geen verloren moeite is.

Last updated on 01/02/2005