Home
Menu eindejaar
Welkom
Historiek
Een gouden Oscar
Assortiment
Vleeswaren
Opendeurdag
Offerte
Foto's
De Breydelzoon
Ons personeel
Kerstmarkt
Milieuvriendelijkheid
Wegbeschrijving
Feedback & FAQ
Openingsuren

Contact


Visite en franšais

Bezoek in het nederlands

Lijst huisproduktie van vleeswaren

Kookworst

- Hespenworst
- Gerookte hespenworst
- Champignonenworst
- Groene peperworst
- Provencaalse worst
- Grote en kleine Parijse worst
- Gerookte jachtworst met pistachen
- Chasseur
- Bockworst
- Frankfurter
- Kalkoenworst 100% cholestorol vrij
- Parijzer met tuinkruiden
- Jachtworst met dragon
- Kalkoenfrankfurter
- Witte pensen
- Luikse pensen
- Witte kerstpensen
- Barbecueworsten
- Gevuld speenvarken
- Gevulde kalkoen

Geleibereiding

- Gepreste kop
- Parijse kop
- Kip kap
- Gepreste kop in tomatensaus
- Gekookte varkenstongen
- Gekookte varkenspoten
- Gekookte lamstongetjes
- Gestoomde rundstong

Gedroogde worsten

- Droge worstjes
- Kranchworst
- Charelkes
- Kleine salami's
- Huissalami
- Huissalami met look

Leverbereidingen

- Leverworst
- Kreempastei
- Groene peperpastei
- Fagne pastei
- Breughelpastei
- Ardeense pastei
- Provencaalse pastei
afwisselend : - Champignons - Witloof - Spruiten - Asperge Noten - Olijven - Blauwe bessen - Kersen - Peren - Appelen
- Wildpastei : Fazant - Hert - Wild zwijn - Haas
- Eendelever - Kippepastei
- Pastei in korstdeeg

Bloedbereiding

- Zwarte pensen
- Zwarte pens op de rol
- Bloempens
- Zwarte kerstpensen

Gekookte ham

- Gestoomde vierkante hesp
- Gerookte gestoomde ronde hesp
- Geroosterde beenhesp

Specialiteiten

- Geroosterd spek
- Geroosterd lage ribgebraad
- Gebakken rundsgebraad
- Gebakken varkensgebraad
- Vleesbrood
- Gebakken balekkens
- Gestoomd gerookt varkenshaasje
- Gestoomde mignonette met koffie
- Gestoomde lamsbout
- Gestoomd gerookt rundsvlees
- Kasler rib
- Hammeke in honingsaus
- Ribbekes in honingsaus
- Huisrillette

Zouterij

- Gezouten spek
- Gerookt spek
- Hespenspek
- Hespenspek gerookt
- Gerookte bacon
- Filet de Saxe
- Antwerpse filet

Salades

- Vleessalade
- Kip cury
- Hongaarse kip
- Kip coctail
- Rundsvleessalade
- Frankfurtersalade
- Tonijnsalade
- Vissalade
- Garnaalsalade
- Selder & wortelsalade
- Nicoise

Gerechten

- Spagetiesaus
- Pizza
- Lasange
- Waterzooi van kip
- Kalfsblanquette
- Navarin
- Stoofvlees
- Balletjes in tomatensaus
- Rode kool
- Zuurkool
- Vol-au-vent
- Worstebrood
- Quiche

Last updated on 01/02/2005