Home
Menu eindejaar
Welkom
Historiek
Een gouden Oscar
Assortiment
Vleeswaren
Opendeurdag
Offerte
Foto's
De Breydelzoon
Ons personeel
Kerstmarkt
Milieuvriendelijkheid
Wegbeschrijving
Feedback & FAQ
Openingsuren

Contact


Visite en franšais

Bezoek in het nederlands

Stuur al uw opmerkingen op !

U krijgt een waardebon bij elk (serieus) formulier opgezonden !

 

Naam
Adres
Telefoon

Mijn kommentaar :

  

Heeft u geen antwoord op deze vragen, dan ben ik bereid u via de feedback een te geven!

Waarom organiseren wij opendeur dagen?
Waarom werken wij ambachtelijk?
Waarom zelf nog halve dieren versnijden?
Waarom +/- 80 soorten vleeswaren zelf maken?
Waarom nemen wij deel aan vakwedstrijden?
Waarom zijn wij volledig in het wit gekleed?
Waarom geven wij een voorkeur aan witte snijplanken?
Waarom zoveel snijplanken?
Waarom hangen die snijplanken in de koelcel?
Waarom investeren wij eerst in het atelier?
Waarom die verschillende koelcellen?
Waarom een gekoelde bestelwagen ?
Waarom luchtkoeling in het atelier?
Waarom wordt de temperatuur van de koelcelen geregistreerd?
Waarom controleren wij het binnenkomende vlees?
Waarom al die deuren?
Waarom investeren in nieuwe machines?
Waarom een afwasmachine?
Waarom een waterzuiger?
Waarom afzonderlijk handwastafel?
Waarom elektronisch kraanwerk?
Waarom handdoekenrollen?
Waarom gemiddeld 60 maal per dag /pers. handen wassen?
Waarom een nagel schuurborsteltje?
Waarom de witte handschoenen?
Waarom de blauwe handschoenen?
Waarom hebben wij 30 microvezel doeken?
Waarom ontsmetten wij regelmatig?
Waarom doen wij preventief aan ongedierte bestrijding?
Waarom willen wij zo milieuvriendelijk mogelijk werken?

 

Last updated on 01/02/2005