Contact


Visite en français

Bezoek in het nederlands

Onze buffetten

Prijsofferte

Geachte,

Wij danken U voor uw prijsaanvraag en hebben het genoegen u hierna ons voordeligste voorstel over te maken voor uw feest.

Klant:                    
Thema:                 
Plaats:                   
Datum:                  
Couverts:                                                                                                                                     

  Aperitief             enkel voorbeelden, voor grote recepties hebben wij andere info

  De  wijn aan 6De  wijn aan 6 /flesRoemeense witte Murfatlar Chardonnay barrel fermented,
Roemeense rode Murfatlar Cabernet Sauvignon,

Toastjes aan € 0,75 /stuk incl. 6 % BTW

Schijfjes vers artisanaal stokbrood met brede waaier aan beleg,
zowel vlees, gevogelte, vis en kaas, fijn en kleurrijk afgewerkt

Rauwkost dipgroenten met sausjes aan € 30 /per 20 personen incl. 6 % BTW

Bloemkoolroosjes, jonge wortel, witte selderstaafjes, radijzen, witloofblaadjes

Enkele voorbeeldmenu’s:

Breughelbuffet vanaf 20 personen aan € 12,5  /pers incl. 6 % BTW
250 gr vlees en vis /pers
650 gr groenten, fruit, e.a. /pers

Rauwe hesp, vlaanders karakter
Breugelgebraad, heerlijk gekruid en gegrild varkensgebraad,
Breughelpastei, roombasis met grove stukjes,
Breughelkop, kip-kap op zijn best
Witte en zwarte pensen, Droge worstjes
Ballekes in kriekensaus,
Kippebouten, gegrild
Haring op azijn
Jonge en verse kaas,
Gekookte eitjes
Fruit, meloen en druiven,
Rauwkostassortiment, verschillende soorten sla, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, witte en rode opgelegde kolen,
Gestoomde groenten: erwten, jonge wortel, bloemkool, broccoli, fijne boontjes, maïs,
Aardappel en rijstsalade,
Sausen, tartaar en pepersaus
Broodjes en boterkes

Rijstpap, met dessertrijst en verse melk

                                  

Koud buffet vanaf 20 personen aan € 13,5  /pers incl. 6 % BTW
260 gr vlees en vis /pers
450 gr groenten, fruit, e.a. /pers

De vis:    Makreel fillet, geroookt met peper
   
             Roze garnaal op zijn Grieks, olijfolie en knoflookpeper
   
             Gevulde perziken, gekookte perziken, gevuld met tonijnsalade.
                Victoriabaars op Afrikaanse wijze,              
   
             Gevulde eitjes, met vissalade
   
             Verrassingspeertje, gevuld met gekruide kaas

Het vlees:           
               
Roze vlees, heerlijk gekruid, gezouten en geroosterd varkensgebraad
                Ardeense filet, licht gezouten en gerookt varkensvlees
                Pastei, naar keuze
   
             Pastrami, gestoomd rundsvlees
   
             Kalkoengeraad, sappig gestoomd met groene kruiden

De groenten,       
   
             gestoomde groenten: erwten, jonge wortel, bloemkool, broccoli, fijne boontjes, maïs,                 rauwe groenten: verschillende soorten sla, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, 
                witte en rode opgelegde kolen, tomatensalade
                gestoomde aardappel en /of pastasalade

Het fruit, o.a. meloen, kiwi, mango, geschild en in partjes versneden
De sausen, cocktail, tataar en mayonaise.
De broodjes, in variëteiten, Het pronkstukje, imitatiebloemstuk van versneden prei, wortel en radijs.

Gastronomisch koud buffet vanaf 20 personen aan € 17,5 /pers.

270 gr vlees en vis /pers
750 gr groenten, fruit, e.a. /pers

  De vis:              Zalm in “ Belle vue ”, grote portie, gestoomd, volledig ontgraat
                            Gevulde eitjes, met vissalade
   
                         Koninklijke tomaat, gepelde tomaat met grijze garnaal in haar zuiverste vorm.

Het vlees:             Krachtvlees, gebraden natuurlijk rundgebraad.
                            Witvlees, sappig geroosterd, gezond varkensgebraad.
   
                         Roze vlees, heerlijk gekruid en gezouten varkensgebraad.
   
                         Gevogelte, gegrilde hartig gekruide bouten van hoevekippen
   
                         Duke of Flandres, echte Belgische gedroogde ham van 12 maand
                            Pastrami, goed afsmakend, licht gerookt, gestoomd, mager rundvlees.
De groenten,

·         gestoomde groenten: erwten, jonge wortel, bloemkool, broccoli, fijne boontjes, maïs

·         verschillende soorten sla, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, witte en rode opgelegde kolen,

Tomaat mozzarella, verfrissend aangenaam
Gestoomde aardappelsalade, in een lichte dressing
Pastasalade, afgewerkt met gedroogde vruchten en nootjes
Het fruit, variatie van minstens 10 soorten vers fruit volledig geschild en versneden.
De sausen, cocktail, tataar en mayonaise
De broodjes, in variëteiten.
Het pronkstukje, imitatiebloemstuk van versneden prei, wortel en radijs.

 

 Feestbuffet vanaf 20 personen aan € 20 per persoon incl. 6 % BTW
270 gr vlees en vis /pers
750 gr groenten, fruit, e.a. /pers

  De vis:               Visterinne, een verfijnd gerecht,
   
                         Graved – Lax, huisgemarineerde verse zalm
                            Scampi natuur, 3 stuks /pers, gestoomd met witte wijn,
                            Gerookte botervis, zeer malse, fijne vis, handgesneden,
                            Gevulde eitjes, met vissalade,

  Het vlees:          Kalfsgebraad, zacht gegrild
                            Gestoomde lamsbout, sappig, zuiver van smaak
                            Pastei in korstdeeg, kleine individuele sneetjes
                            Carpacio van rundvlees, olijfolie, parmezaanse kaas, knoflookpeper
                            Gebakken reepjes kalkoenbillen, krokant, hartig gekruid

  De groenten,

gestoomde groenten: erwten, jonge wortel, bloemkool, broccoli, fijne boontjes, maïsverschillende soorten sla, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, witte en rode opgelegde kolen,

Tomaat mozzarella, verfrissend aangenaam
Pasta & aardappel salade
Het fruit
, variatie van minstens 10 soorten vers fruit volledig geschild en versneden.
De sausen, cocktail, tataar en mayonaise
De broodjes, in variëteiten.  

Kinderbuffetschotel  aan € 7 /kind150 gr vlees, vis en kaas /kind

Eén van de vele mogelijke formules:

Gevulde eitjes, met vissalade
Verrassingspeertje, gevuld met zachte kaas  
Gevulde perziken, gevuld met tonijnsalade.

Stukjes jonge kaas
Rolletjes hespenworst
Frankfurterworstjes
Droge worstjes

Vergezeld van malse sandwischen
 

U mag gerust zelf uw formule samenstellen, naargelang de voorkeursmaken van uw kinderen

Al deze waren worden u meesterlijk gepresenteerd op passende schotels en spiegels al naargelang de wensen van de klant.

Wij kunnen het buffet aanpassen en /of verrijken met :

Personaliasering, uitsnijden van naam (rede van de feestmaaltijd) in fruit of groente.
Verrassingsperen, gekookte peren, vers of in blik en gevuld met kruidenkaas.
Gevulde perziken, gekookte perziken, vers of in blik, gevuld met tonijnsalade.
Gerookte zalm, geselecteerde kwaliteit en met de hand gesneden.
Gerookte heilbot, geselecteerde kwaliteit en met de hand gesneden.
Graved Lax, in ‘t huis gezouten zalm.
Halve kreeft, volledig losgemaakt
Scampi, natuur en op zijn best.
Boheemse asperges, liefst seizoenverse of uit blik met garnalen.
Tongrolletjes “Picasso”, gestoomd met tuinkruiden en gerookte zalm
Makreel filet, gerookt met peper
Haringfilet, natuur op z’n best of zoetzuur, curry, provinciaal.
Roze garnaal op zijn Grieks, olijfolie en knoflookpeper
Victoriabaars op Afrikaanse wijze, gestoomd met citroenpeper
Vispastei, een huisrealisatie.
Kalkoengebraad, gestoomd in zuivere vorm met tuinkruiden
Carpacio, de zuivere, frisse smaak van rundvlees of zwaardvis
Gestoomde lamsbout, een exclusiviteit.
Kaasassortiment, als extra of meegerekend in het menu, voorgesneden of in blok
Vleeswaren assortiment, keuze uit meer dan 80 soorten zelfbereide vleeswaren


Warme schotels

Zuurkool,
met witte wijn en onze ambachtelijke vleeswaren
Waterzooi, met “Vita”kip, worteltjes, selder en prei in een roomsaus
Vispannetje, zalm, scampi, koningsfilet met champignons en een lichte kaassaus
Naakte mosselen, witte wijn saus
Tongrolletjes met gerookte zalm
Kip zoet zuur, op zijn chinees
Geroosterde kippenbillen op rijst met groentjes
Konijn met pruimen
Couscous Royale, lamsvlees, kippenbillen, mergeuzeworstjes en vele groenten
Kalfsteerlingen met champignons en broccoliballetjes
Gyros van rund, varkensvlees of kalkoen, met of zonder zachte paprika’s
Lamsnavarin, tomatensaus met fijne groentjes
Varkenshaasje, Chateau d’Arville, blauwe kaassaus

 

En nog vele andere spijzen... naargelang het aantal personen en soorten kunnen wij u een prijsofferte maken.

Desserten

De mooiste manier om uw feestmaal af te sluiten.
Variatie van ijs en gebak, grote verscheidenheid van smaken en vormen.
Geen enkel probleem om thematisch te werken, bijvoorbeeld voor huwelijk, comunie enz..

Dessertenbuffet vanaf 10 pers. aan € 3 /pers

Variatie van 3 heerlijke kleine gebakjes per persoon, gepresenteerd op sierlijke schotels,
o.a. bavarois, mousses, fruittaartjes, biscuits, gevulde soezen, enz

Ook ijstaarten en andere patéserie zijn beschikbaar als individueel gebak of voor 4-6-10 personen of als  pièce monté

Materialen

Bediening

Prijs:                 

·         een factuur met enkel voedsel,                                           6 % BTW

·         een factuur met voedsel en materialen, alles aan,                21% BTW 

 

Toeslagen :                          

                Zon- en feestdagen           10 % op globale som
                Minder dan 20 personen    20 % op buffet
                Transport materialen         35 heen terug voor kleine hoeveelheden
                                                       € 85 heen en terug voor grote hoeveelheden
                Gekoeld transport              15 €  per levering stad en randgemeent
                                                        boven de 15 km + 0,3 € /km

 

Kortingen:                           

                Kontante betalingen kunnen steeds op een korting rekenen.
                Grote groepen of hoeveelheden kunnen genieten van een korting.
                Om deze te bepalen wordt iedere zaak persoonlijk berekend.

De schotels van het buffet worden “afgewassen” door de klant teruggebracht, tenzij andersluidende overeenkomst, zoniet word een toeslag aangerekend aangepast aan de hoeveelheid vaat.      

Voor de gehuurd materialen zijn de eventuele breukkosten of verlies ook nadien te verrekenen.                                                                                                                                  

Deze eerste offerte staat open voor elke aanpassing van uwer wegen en wij staan ter beschikking voor elke verduidelijking.

In geval van bestelling gelieve een, ondertekend voor akkoord, exemplaar terug te faxen.

Wij wensen een voorschot van 30% bij de bestelling en de week voor het feest een betaling van 50%. Het saldo, 20% van de afrekening, binnen de week na uw feest.
Dank u.

U kunt bij voorbaat rekenen op zorg en stiptheid in het uitvoeren van uw orders.

Met onze oprechte dank voor uw vertrouwen in ons huis, tekenen wij met de meeste hoogachting.

Jurgen Landuyt

Kwaliteit

De uitzonderlijke kwaliteit van al onze produkten kunnen wij u garanderen door dat wij de hoogste kwaliteitsnormen eisen van onze leveranciers van grondstoffen en door het zelf realiseren van onze ambachtelijke produktie.

 

Last updated on 01/02/2005